2010. szeptember 21., kedd

Vau a kis kedvenc

Már többször irtam arról, mennyire szereti a plüss állatait Aliz.
Most arról irok mennyire vigyázz arra nehogy éhes maradjon valamelyik is  :)
Persze nem minden nap jut eszébe, de ha éppen igen akkor lehet reggeli ebéd vacsi kap mindenki belőle. Tegnap esti vacsinál velünk evett Vau, Patrik, Laszti. Ma a sétánál kapott egy narancsot amit csak vitt nem ette, de ennek ellenére kapott belőle a babakocsi, meg a Vau. Olyan kis drága még cuppog is hozzá mintha tényleg ennék  :)

A Vau kb 1 hete minden este megy aludni Alizal. Előtte csak akkor ha épp eszébe jutott. Most viszont mikor megkezdjük az esti lefekvés előtti rutint (megcsináljuk az ágyat, tejet melegitek) akkor már keresi a Vau-t. Majd megkapja a kis tejcijét is a kezébe és igy bemegyünk a szobába lekapcsoljuk a villanyt és jöhet az alvás :)
Napközbeni pihihez még nem keresi! Viszont a bölcsiben bizti jól fog neki esni ha vele lesz a kis kedvence.

Szereti dobálni lenn a plüssöket igy mindig mondtuk neki, hogy ne tegye mert fáj neki.....ezért meg kell puszilni. Igy ha most ledobja (bár azóta már ritkább) egyből mondja, hogy fáj, fáj és adja a puszikat neki!

Aliz & Vau


Vau narancsot kap

1 megjegyzés:

Timi/P-E anyuja írta...

Jaj, nagyon aranyos ezzel a kis vau-val, és olyan jó, hogy így ragaszkodik hozzá :)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése