2010. szeptember 13., hétfő

Egy Vasárnap

Kihasználva a tegnapi napos kellemes időt, útra keltünk hozzánk nem túl közeli városba Pontypridd-be. Akkor még nem is sejtettem mire is vállalkoztunk :) (én mire hazaértünk teljesen kivoltam, elfáradtam) de megérte nagyon szép környék. Aliz is jól érezte magát, indulás után aludt egy jót , majd szaladgált, de leginkább kocsiba ülve mondta a magáét :)
Végig erdős nagyon sok a kisebb vizesés, van kettő park is. Mi az egyikbe mentünk  be visszafele amit Aliz nagyon élvezett, játszóterezhetett, jól megvizsgálta a tavat is!
Sajnos a képek készitése elmaradt :( csak egy pár lett, valahogy akkor nem gondoltunk arra. Majd legközelebb!


Este kb fél 8-ra értünk haza vacsi fürdés 10 fele kerültünk ágyba, hamar elaludt mindenki viszont Aliz hajnali 4-kor ébresztőt fújt! Nem tudom miért (előszőr kakira, fogra gondoltam) de aztán nem volt nyügi, csak nem birt aludni. Mire valamennyire elálmosodott kelt Apa aki indult dolgozni. Mikor kilépett a lakásból akkor sirt szegényem, de nem sokáig, viszont újra nem volt álmos. Kérte a mesét igy azt nézve kb fél hétkor aludt vissza.
Még pihizik amit nem csodálok :)






0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése