2010. szeptember 14., kedd

Aranyos dolgok

 Két rövid történetet irok le. Én jót nevettem rajtuk nagyon édes volt Aliz!!!!

Tegnap ismét volt két látogatónk Aliz hamar odament kiváncsiskodni miket irnak, mik is vannak a laptopon majd a férfi felajánlotta neki, hogy rajzol valamit: Aliz egyből Patrikot kérte mikor nekiállt akkor meg rászólt, hogy szépet, szépet!!!! :)  Aranyos volt! ( lehet nem tetszett neki hisz Apa rajza a legjobb!!!!!)

Sok rajzot már felismer, hamar mondja is hogy mi is az. A saját nevével is igy van. Mikor az orvosnál irták le a nevem ami számára hasonló mint az övé egyből mondta Aliz, Aliz!!! 

 

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése