2010. szeptember 21., kedd

Egy pihenős nap

Azért ez a cim mert nem sok mindent történt velünk :)

Tegnap délelőtt Apás nap volt (suli)  nagyon jól elvoltak viszont ébren volt még mire hazaértem igy kb 2 fele aludt el, de olyan mélyen, hogy 4 órakor próbáltam kelteni,  meg sem mozdult :) 5 óráig próbálkoztam időnként mire azért felkelt :)
Kellemes, de borús idő volt igy gyors lementünk mielőtt még esne. Boltolni indultunk mig odaértünk  3-szor kellett átmenni az úton és egyik sem zebra, de gyalogos átkelőhelynek ki van épitve. Mikor már közeledtünk valamelyikhez jött oda, hogy fogjam meg a kezét. Mikor lehetett menni mondtam futás!! Aliz meg eüt aut!! :)
Azért ezt mondja mert mindig elmondom neki, hogy itt nagyon gyorsan jönnek az autók ( ÉS TÉNYLEG) ha átsétálunk el is üthet véletlenül ezért futunk!!!
Utána még labdáztunk meg játszadozunk lenn de túl sokat nem hisz elég későn keltünk.
Az alvásidő szerencsére nem igazán tolódott ki!!!!

Mindent megvettünk?  :)



Vau sem maradt otthon:

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése