2010. szeptember 27., hétfő

Hétvége

Jónak tartom itt kinn a játszótereket, csak egy próblémám van! Amik viszonylag közel vannak hozzánk nincs benne homokozó :( otthon azt szerette a legjobban Aliz.
Igy szombat reggel úgy döntöttünk elmegyünk a Pontypridd-i parkba ahol többek között van egy hatalmas játszótér homokozóval :)
Az út nem volt rövid gyalog kb 2 óra ha nem száll ki Aliz, de hát ugye mostmár elég sokat futkározik, igy nem tudom mennyi idő alatt értünk oda. Majd aludt is egy picit viszont ott nagyon jól érezte magát. Szinte végig csak homokoztunk meg figyelte a gyerekeket. Nagyon sokan voltak sorba kellett állni ha csúszni vagy hintázni akartunk. Haza fele úton elaludt ami várható volt hisz oda vissza is sokat futkározott.
Vasárnap reggel úgy döntöttünk ismét elmegyünk mert nagyon jól érezte magát Aliz :)  aznap már kevesebben voltak igy Aliz kipróbált több játékot, de a kedvenc a homokozó maradt.
Összeraktam (ismét) videóba a hétvégi képeket. Igy talán egyszerűbb végig nézni :)

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése