2010. október 13., szerda

Mindenféle

Elég gyorsan telnek a napok itthon. Lassan egy hete hogy hosszú utazás után megleptük mamáékat :)
Aliz napról napra jobban elvan, de még mindig napi szinten kéri, hogy menjünk haza :( nagyon hiányzik neki és persze nekem is APA!!!!
A legtöbb rokonnal akivel eddig találkozott hamar megbarátkozott persze azért van amikor csak bújt hozzám, de nem sirt.
Orvosnál is voltunk ugyan azért amiért kinn is régebben irtam már róla. Nem múlt el neki meg hát itthon jobban megértem amit mondanak :)
Arra jutott a doktor néni, hogy el kell hagynunk 2 hétig a tejet mert elég nagy az esély a tejallergiára. Ugye nem régóta kapta csak rendszeresen a bolti tejet. Most újra csak gyerek tejitalt ihat. Persze a többi tejterméket pl sajt,tejföl,vaj.... eheti továbbra is. Hát reméljük amig itthon vagyunk sikerül kideríteni a pöttyök valódi okát... és végre megszüntetni őket.
Kellett pisit is vinni az orvoshoz! Hát eddig még nem kértek sosem Aliznak. Felmentünk Évihez, persze nem jól raktam fel neki a zacsi és semmi nem ment bele :( de szerencsére Évinek volt otthon meg kaptunk egy poharat tőle, hogy próbáljuk abba (neki több a tapasztalata)  a végére bár nem egyszerüen ( kétszer a földre pisilt) de azért sikerült egy picit összegyűjteni. Szerencsére negativ lett neki teljesen a pisije :)

Pár kép ma dlelöttről lenn az udvaron





0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése