2010. október 4., hétfő

Épitőkocka

Már nagyon rég szerettem volna Aliznak mert úgy gondolom egy ennyi idős gyereknek elengedhetetlen játék hisz melyik nem szeret épiteni? (házat, tornyot,autót stb...annyi mindent lehet)
Igy a hétvégén megkapta Aliz. Annyira örült neki, hogy fürdés közben is menni akart sőt mikor elmentünk aludni akkor is kérte menjünk épiteni :) még az ágyról is lemászott és egy-kettőt nyafizott, de nem sirt hátha eléri amit akar. Persze nem igy azért feladta és jött aludni!
Másnap reggel hamar eszébe jutott igy épitéssel inditottuk a napot :) Persze Apa sokkal jobbakat épit mint Anya igy inkább ő játszik vele Alizal :)


0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése