2010. október 14., csütörtök

Esti szokás

Most nem akartam irni csak képeket felrakni, de van egy esti szokása Aliznak amit pár napig csinál majd elfelejti és utána újra valahogy eszébe jut :)
Este megissza a kis tejcijét ami előtt persze olyan fáradtnak tűnik, majd mikor kifogy az üveg Aliz felpattan és elkezdi mondani : ebujok,ebujok!!!! Ilyenkor a takarót a fejére kell rakni és ő elkezd beszélgetni alatta vagy énekelgetni épp amihez kedve van. Ha megunta, hogy egyedül bújjon akkor csatlakozik hozzá Vau is :) Olyan kis drága!!! Van mikor annyira beszél ki sem akar jönni ilyenkor felemelem a takarót egy kis friss levegőért aztán vissza :)
Olyan furi dolgokat tudnak kitalálni a gyerekek :) bár valószinűleg én is ilyen voltam csak már elfelejtettem!

MÁS:

Előszőr egy videó! Kis részletet sikerült elcsipnem mikor énekelte a kedvenc Dóra mesés dalát utána meg beszélget egy picit :)



Pár kép:



3 megjegyzés:

AndiLeila írta...

Nagyon édes!!

Este nálunk is van hogy megissza a tejcsit,és utána elkezd ugrálni az ágyon:)).Nem tudom mi lehet a tejben amitől így felpörögnek:D.
Puszik.
Apud hogy van?

BeneKaland írta...

Hát ez tényleg aranyos :)
Bene ha nem alszik el, akkor elmegy megnézni, hogy fürdik apja, és kihordja a fél fürdőszobát az ágyba, aztán persze mivel kénytelen vissza is pakol :)

Timi/P-E anyuja írta...

Nagyon édesek a képek, micsoda nagylány már Aliz is :)

Csuda vicces lehet ez a játék :) én is megdöbbenek néha, hogy miket ki nem tudnak találni, nagyon máshogy jár az agyuk, mint nekünk.

Dóra nálunk is nagy kedvenc, énekeljük is, és most kezdjük a Diegót, Panna nagyon szereti őket, főleg az állatokat bennük.

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése