2012. március 3., szombat

Egy kis életjel!

Múlt hétvégén sütöttünk almás pitét. Alíz ezt kihasználva, még én készítettem a sütit ő az alma héjával főzött a csutkákkal meg fűszerezett :)
Itt egy kis videó róla. Remélem azért valamennyire lehet hallani amit mond :D


Minket látva próbál ő is írni.
Erre a papírra leírta a saját nevét, Mamáét, Anyáét és Apáét. Kis ügyes :)

Kis vonattal

Egy picit nagyobb vonattal :)

Ma kiment Mama dohányozni :S az erkélyre. Mikor szeretett volna már bejönni kopogott. Alíz mondja nekem: Anya Mama kopog! Engedd be mert ott totyorog!!!! :D :D

Hétvégére jó beteg lett Alíz :( Csütörtök éjjel 39 feletti lázra ébredt! Ma már valamennyivel jobb. Orra is egyre jobban tisztul. Láza még van, de már nem annyira makacs mint csütörtök-pénteken!!!

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése