2012. március 28., szerda

Pár kép

"felszállós" játszótér:

Egy kis szél nem akadály nekik :)



Valamit keresnek a vízben...
...megvan!!!!
Mi más lehetne mint egy hatalmas béka!!! :)


Nagyon örült neki, először haza szerette volna hozni, de elfogadta, hogy el kell engedni. Így mikor eljöttünk újra szabaddá tette a békát.
Nemrég voltunk Dédinél. Apa ott is fogott neki békát, két napig vitte mindenhova magával :D majd hazajövetelünk előtt  nemsokkal megszökött, mielőtt elengedhettük volna.

Balatonon:

Hát itt nem igazán sikerült jó fotót készíteni róla, mert mindenhova futott...ment játszani. Nem akartam megállítani csak azért, hogy jó fényképek legyenek :) Kellemes kis késő délután volt!!!







Vettünk kacsa eledelt. Még a partra 30 cm közel is kijöttek hozzánk, csak kapjanak. Alíz nagyon élvezte!!!!

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése