2012. március 14., szerda

Videók

Egy évesen már megkapta első triciklijét. Majd mikor kint éltünk külföldön kapott egy másikat is, amit egészen őszig használtunk. Pontosabban úgy, hogy ő ült rajta én meg toltam :D Pedálozni egyedül sosem volt hajlandó. Lehet azért mert elöl van a pedálja és nem igazán kényelmes.... ezért egy picit tartottunk a biciklitől, hogy milyen hamar érez rá, de szerencsére az első alkalommal már tudta mi a teendő. Azóta nagy kedvenc lett!!!
Egy rövidke videó amin már elég gyorsan megy, teljes gyorsasággal nem tudom felvenni mert nem érném utol :D :D



Másik kedvelt játéka, mikor kimegyünk a hátsó ajtón és az "U" alakban összegyűlt faleveleket és papírszemetet (igen sajnos az is van, sokszor nem is kevés) kergeti a széllel :)



Még egy kedvenc elfoglaltság a mese olvasás!! Sikerült megörökítenem. Hát azt nem tudom ti fogjátok- e érteni amit olvasgat, de ha nem azért az is aranyos amennyire beleéli magát!!! Háttérben Apa horgász doboza :D



A végére pár kép. Ma készült a bölcsibe mikor mentem érte.

Gyere szállj, szállj velem... :)

Olyan gyorsan futkározott fel meg le....próbáltam lefényképezni az arcát, de ez lett belőle :) Alíz oldalról van, a háttér viszont homályos...


1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Milyen nagy lett!!!!:))) Milyen kis aktív! De ugyanolyan aranyos, jó kedvű, mosolygós, okos, kiegyensúlyozott, mint amikor megismertem!
Gratulálok!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése