2010. november 16., kedd

Hétfő

Tegnap ismét bölcsi nap volt!
Hát kb 5-6 napja extra Anyás igy tartottunk egy picit a hétfőtől. Reggel menni akart, de odaérkezésnél tudta mi lesz igy egyből bújt hozzám. Nagy nehezen bement, de nem dijazta az eljövetelünket nagyon sirt. Nemsokra rá beszélt velük Feri telefonon mondták már megnyugodott teljesen. Aztán kettőkor jött a telefon menjünk érte mert nem sirt csak nagyon szomorú :( napközben egyszer kétszer volt vidámabb de hamar újra magába zárkozott :(
Nagy volt az öröm mikor meglátott egyből nevetgélt mindenkivel. Hazafele megkaptam. Előszőr elsorolta mit is csinált: Firkáltunk, épitőztünk, énekeltünk, nem aludtam....majd ezt mondta: -Anya sokat voltam bölcsibe  :(  szegénykém!
Most arra jutottunk Ferivel hogy amig nem szokja meg addig heti két félnapot fog menni, hétfő, csütörtök majd a hétfő ismét egész nap lesz!
Úgy egyébként szeret menni mert mindig emlegeti mi jókat csináltak meg hogy menjünk már, de ami miatt nem érzi még jól magát hogy én nem maradok vele! De majd ez is megváltozik csak idő kell hozzá!!!
A héten még megyünk két napot pluszba de az csak egy egy óra lesz!

MÁS:
Egyre több hát nem is tudom hogy minek nevezzem talán szerepjátéknak???? (nem igazán,de most ez marad)  van a mindennapokban.
Többször csinált nekem kávét, teát amit persze jó izüen megittam. Kevert már nekünk sütit amiből egy kanál Anyának egy Apának majd három Aliznak ment :) el is mosogat mikróba melegit :) Persze az ő kis konyhapultján!
Ma látta ahogy összeszerelem a játékát utána kb 1 órát ő is csavarozta mindig leszedte a "csavarokat" "elemeket" a szekrényről és szerelt csavarozott  na meg kommentálta a dolgokat:)

Számon is vagyok kérve :D
Ma pakolok a szobába bejön kérdi: -Mit csinálsz? Mondom neki pakolok válasza -Alizka is :) jött segiteni, de persze szétpakolni nem össze!

1 megjegyzés:

Évi írta...

Nem könnyű dolog bizony ez a bölcsi, de majd megszokja, sok sok erőt és kitartást kívánok Nektek is hozzá!
Bene már egész jól nyögi a mindennapokat :)
Puszi Aliznak is!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése