2010. november 19., péntek

Betegség

A héten kaptunk belőle mind a hárman :(  Apa kezdte a sort gyomor virussal másnap én ugyan ez harmadik nap Aliz náthával! Ma már jobban vagyunk mindannyian, és talán már azt mondhatom hogy Aliz a gyomor virust nem kapta el. Apa még nem 100%-os de azért sokkal jobban van én egy napig voltam oda, Aliznak nem volt láza, egy picit köhög meg az orrát kell szivni. De szerencsére szépen tisztul neki nincs lerakódva igy gondolom hamar túl lesz már rajta.

MÁS
Apa szétszerelte a kis asztalt Aliz egyből kisajátitotta az egyik lábát el sem engedte igy jött velünk sétára is, na meg csatlakozott egy kis műanyag tálka is! Mire hazaértünk min 20 kávét és vizet ittunk meg, kevert jó sok csokit, és falevél főzeléket :)

A kérem, köszönöm szavakat eddig nem igazán használta hiába mondtuk neki. Talán most eljött a fordulópont már párszor használta. Pl itta a vizét a babakocsiba majd hátranyútja és mondja: -KÖSZÖNÖM!!! Nagyon szépen tudja mondani csak még ritkán :) de nem baj ami késik az nem múlik!  Másik: -Anya! Kéjek pejecet!

Mai képek


A már emlitett asztalláb tálkával :)


Ehhez a keritéshez érve mindig mondja: -Anya csiiizzz!!!  Legalább 15 képet csináltam róla mire úgy gondolta, hogy mehetünk tovább :)

1 megjegyzés:

AndiLeila írta...

Remélem már mindenki meggyógyult!!
Gyógypuszik úton vannak!!

Aliz olyan édes:).

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése