2010. november 13., szombat

Ez a hét

Hát ez a hét nem volt igazán mozgalmas szinte végig esett az eső, fújt a szél és még hideg is volt. Igy túl sokat nem tudtunk lemenni, de az a kevés idő alatt is szinte mindig megáztunk (Alizt védte az esőkabát) A mai nap volt a kivétel végre sütött a nap. El is voltunk egy hosszabb sétán.
 A héten Alizal sokszor elég nehéz volt birni mert már elege volt a bezártságból menni és menni akart :(  de azért valamit mindig találtunk ami lekötötte.

Beszéd:
A mondokák dalocskák is egyre jobban mennek. Pl Csiga biga, Török basa, Hinta palinta, Gyite paci végig tudja.
Új szavakat nem irok mert nem is igazán tudom követni mindent megjegyez amit hall. Viszont már nagyon szépen ragoz és egyre jobban sikerül összeraknia a mondatokat.
Ma pl összepakoltam a konyhaszekrénybe utána Aliz odamegy leül elé benéz majd rám és mondja:  -Látom összepakoltunk a szekjénybe!   :)
Pisi- kaki miatt is egyre többször  szól. Pisire általában -Anya bepisiltem! és tépi a pelust. Kakira meg -Anya kaki van! És ugyan úgy rángatja a pelust. De persze van mikor "eltitkolja" kérdem mert érzem, hogy büdi a válasz viszont ennyi: -Pisi van kaki nincsen :)
Pár kép a mai napról:

Végre süt a nap!!!




Dórázunk :)


Egy kis pihi Apával

Jókedv

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése