2010. november 2., kedd

Bölcsi

Jövő héten megkezdjük a bölit. Nem egész héten hanem hetente egyszer meg ha van még hely akkor csütörtökön egy fél napot. Ma voltunk egy órát minden infót beszedtek Alizról Apától. Mi addig jól eljátszadoztunk :)
Egy kislány nagyon megkedvelt engem végig jött hogy vegyem fel  meg játszak vele :)
Csüt. péntek lesz a beszoktató. Apa lesz csak Alizal csütörtökön, de nem aggódom, hogy ez gondot jelentene nekik. Hisz jól megvannak ketten is :)
Odaérkezésünk után egyből megjegyezték milyen magas is Aliz :)
Van egy kislány kb egy koruak Alizal. Hát ma már 3 ugyan azt akarták és ráadásul az a kislány jó erőszakos ha kell neki valami igy úgy gondolom lesznek majd játékért harcok közöttük. Bár annak ellenére hogy nagyon akaratos Aliz általában mindig enged és akkor veszi el ha lerakják igy lehet kevesebbszer lesz összetűzés.
De ami leginkább foglalkoztat az, hogy mennyire is fogják az első időkben megérteni egymást a dadával ugyan is még nem beszél angolul. Tudom hogy hamar megtanulja, de először akkor sem fogja érteni amit mondanak.
Na de hamar ki fog derülni  :)

SZÁMOLÁS:
Egyedül megy neki  7-ig   úgy is ha pakolja pl. az épitőkockák vagy lapátolja a vizet. tehát nem csak úgy mondogatja!

1 megjegyzés:

írta...

1-2 hónap és a gyermeketek kétnyelvű lesz úgy, hogy nyomába sem érhettek majd:))

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése