2011. augusztus 10., szerda

Mindenféle

Tegnap Apával megint horgászott Alíz :) Nagyon tetszett neki. Először a kukacokat csodálta meg, jókat nevetett ahogy a dobozkában mozogtak :
Majd a kifogott halacskákkal játszott. Hazaindulásunk előtt vissza engedte őket a vízbe!!!


Szeretem, hogy szeret mindent és mindennel feltalálja magát. Ha kitalál valami játékot, de éppen nincsen nála ami kellene hozzá akkor szed valamit ami helyettesíti.
Egy példa. Mentünk a plaza-ba gyalog. Rengeteg virág van a házak előtt. Kellett egy locsolókanna hogy ne szomjazzanak a nagy melegbe :)  Szedett egy faágat és már locsolt is.
Többször át kellett menni az úton ezért szükségünk volt egy jelzőlámpára. Ezt is egy faág helyettesítette és csak akkor mehettünk át ha nem jött autó és zöld lett a lámpa!!!!

Autóban:


Bölcsi alakul a héten. Harapás mentes napjaink vannak, aminek nagyon örülök, de Alíz nem felejtette el mert ha a kisfiú a közelébe megy van, hogy elpityergi magát :(
Ma lesz az első ott alvási próba napunk.
Összességében elég jól viseli, de azért nem teljesen, de azt hiszem ennek így is kell lennie....

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Annyira jó, hogy az állatokat is ilyen közel engeded hozzá! Nagyon édes lett ez a videó is!!:))
A játéka pedig, már meg sem lep! Engedted játszani...így tud is!
Van fantáziája és sosem unatkozik!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése