2011. augusztus 29., hétfő

Állatkert

Tegnap Állatkertben jártunk Zoltánnal. Alíz már az elején a kölyökdzsungelben leragadt, ami egy nagy játszóház :) Utána kellett egy kis idő még az állatokra figyelt és nem reklamált, hogy menjünk vissza, egészen a következő játszótérig, ahol megint elidőztünk! :D
A nagyobb állatok mint pl. Oroszlán, tigris nagyon tetszett neki.
Végül az állatsimogató lett a kedvenc, ahol inkább etette az állatokat. Alig tudtunk eljönni onnan :)











 Zoltán :)

 Ezt kaptuk a kijáratnál. Persze nem ingyen :S

Összességében tetszett Alíznak, de még mindig nem maga az állatok inkább a játszóterek.
Annak ellenére hogy nem nagyon nézegette az állatokat, délután vissza mondogatta a neveket :D
Jövőre sem fogjuk kihagyni.!!!

3 megjegyzés:

Adrienn írta...

Biztos, emlékezetes nap lesz Alíznak!!! Mi is eleinte, csak körbeszaladtunk, pontosabban, állandóan kérdezték, hogy hol van ez-vagy az az állat, mire megtaláltuk, már egy másikat kellett keresni:)) Az állatsimogató, és az etetés lehetősége, azért a gondoskodását előhozta!:))
De a környezet, az együttlét a játszás öröme, mind nagyon pozitív!!!!

Boricsné B. Ildikó írta...

szupi nap volt az már igaz:-)! mindegy is, hogy mit emelt ki az élményforgatagból (játszótér vagy állatok) a lényeg, hogy ez egy szép nap volt együtt és ezt a képek is letükrözik rendesen!
ui: teide blogcímét nem tudod véletlenül?

zoltanne írta...

Nagyon klassz képek! Nem győzök csodálkozni Alizon, nagyon bátor és ügyes a leányzó!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése