2011. augusztus 1., hétfő

Csak pár szó....

Nagyon szeret tenni-venni. Van hogy meg sem áll egy percre sem otthon. Fel-le sétál közbe mondja amit gondol, kipakolja a szekrényből a tálakat edényeket süt-főz, nagyon aranyos!

Mai legjobb mondata: Állt fel közbe roppant a háta: -Megszólalt a hátam!

Tegnap délelőtt elvoltunk a Bugyuló téren a Plazaba. Nagyon jó volt, rengeteg lehetőség van a gyerekek számára. A táskámmal együtt a telefont is leadtam :( így sajnos kép nem készült, de legközelebb bepótolom :)

Ma voltunk egy fél órát a bölcsibe. Ismerkedni, picit játszani....eddig nem volt gond, tetszett neki.
Viszont ahogy közeledett a "nagy" nap egyre Anyásabb lett. Mivel nem most megy előszőr így tudja mit jelent bölcsibe menni. De majd idővel oldódik ez is.

Most egy teljesen új külsőt kapott a blog. Számomra új dolgokkal próbálkoztam, ha lesz időm-kedvem még alakítgatom a hibákat....

2 megjegyzés:

Máté és Barni írta...

Szia!
nagyon szép a blogod!:)
várom a legközelebbi képeket:)
puszi nita:)

zoltanne írta...

nagyon klassz a háttér!!! remélem, a bölcsit meg fogja szeretni!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése