2011. augusztus 21., vasárnap

Siófok

Mint múlt héten a hétvégén is Siófokra látogattunk. Nagyon meleg volt ennek ellenére délelőtt én egy picit hidegebbnek éreztem a vizet (a tegnapi szél-vihar felkeverte) Alíz megint simán belesétált így annyira nem lehetett hideg :D
Alíz imádja a Balatont, mindig olyan önfeledten játszadozik a vízbe, főleg ha rajta van a derék úszógumi is (karúszon kívül) próbál úszni, minden fele eldobja magát, fut a labda után....

Sajnálom hogy nyakunkon a nyár vége. Idén lehet ez volt az utolsó nap a Balatonnál :( :(








Találtunk óriás sakkot. Alíz főzött vele kávét :D :D meg pakolgatta minden fele a bábukat. Jó kis játék volt.




Apa eltemette a homokba :)



Ebéd után nem csak Alíz dőlt ki :D

5 megjegyzés:

Adrienn írta...

Nem biztos, hogy az utolsó..manapság semmi nem lehetetlen! Nagyon édes a "védőfelszereléssel, a homokba ágyazva, és minden fotón!!
Tényleg kis "vizitündér"!

Évi írta...

Örülök, hogy jó volt a napotok, szuper a Balaton szerintem is!! Jó kis időtöltés és program :) Alíz aranyos nagyon, a homokba temetős nem semmi :)

zoltanne írta...

Klassz lehetett! Aliz nagyon tündéri!
"Apuci" feje nem fog elsüllyedni, az biztos! :-)

Anett írta...

Irén hát az tuti :D :D

Boricsné B. Ildikó írta...

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
A képek magukért beszélnek:-)))

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése