2010. december 2., csütörtök

Sokminden

A héten is havas fagyos az idő ezért csak akkor mozdulunk ki a lakásból ha muszály.De most szerencsére nagyon jól elvan itthon is Aliz talán mert tudja milyen hideg is van kinn :D

Bölcsi: Apró kis lépésekben haladunk előre minden nap után egy nagyon picivel jobb, de enni még mindig nem eszik semmit :S  A reakcióiból meg amiket következő napokon látok is azt igazolja van javulás. Elválásnál még mindig nagyon sir, de hamar megnyugszik utána. Sokszor mondogatja mit is csináltak, énekelget és most már az incy wincy spider-t nem csak énekli hanem el is mutogatja dalolás közben :)

A hideg időben nem csak Aliznak kell felöltöznie hanem a plüssöknek is. Persze a pelus sem maradhat el, pisilnek kakilnak igy elég ügyesnek kell lennem, hogy ne vegye észre hogy ugyan az a pelus megy vissza a rájuk:)

Készitettünk Alizal 2011-es naptárat az egyik foglalkozáson. Nagyon tetszett neki, hogy kiválaszthatja mi is kerüljön rá. Persze azért sietni kellett mert annyi játék volt még ott hogy elég türelmetlen lett a kiscsajszi! Majd legközelebb készitett Aliz szinte teljesen egyedül kettő képeslapot amin egy fenyőfa volt azt kellett feldisziteni.
Ezekről a végén lesz kép is!

Régóta mondogattam mindig neki mi is a teljes neve, de igazán sosem mondogatta. Ma csak úgy eszembe jutott megkérdeztem tőle. Válasz: -Tóth Alizka  :)

Most is van egy videó Alizról énekel, süt, beszélget. Ime:



Képeslapok és a naptár egy része:






Felöltöztetett plüssök :

3 megjegyzés:

írta...

nagyon aranyos ez a videó!:)

Névtelen írta...

Nincsenek egy kicsit túlöltöztetve a benti klímához?:) De édesek!

Anett írta...

Hát egy picit igen :) de Elmo elszokott jönni le is velünk. Azért kapta meg Aliztól a kesztyűt is :D

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése