2010. december 23., csütörtök

Hazaút vagy mégsem?

Sajnos csak itt ragadtunk :(
Szombaton elindultunk Londonba vonattal. Mikor felértünk borzalmas időjárás várt minket. Szakadt a hó amihez még társult jó erős szél. Este fele szép tiszta idő lett igy egy picit bementünk a városba. Nagyon szép volt, de haza fele a metro....ááááá!!!! Egy kis csőben annyi ember amennyi csak elfér. Kész voltam tőle :(
Másnap viszonylag tiszta idő volt, de a biztonság kedvéért gép indulás előtt 4,5 órával elindultunk az autóval. Na hát az autópálya lezárva. GPS elküldött mindenfele minket majd 3,5 óra múlva oda értünk a reptérre. Láttuk még megy a gépünk nagyon öültünk neki. Mire beértünk már ki volt irva késik 2 órát. Mikor letelt kiirták még késik 3,5 órát igy elmentünk vacsizni. Mire végeztünk már a törölt járat várt minket :( :(  Akkor elkellett menni a csomagért meg be kellett volna állni egy több 10 méteres sorba hogy elrendezzük a jegyünket, de ha igy teszünk akkor ott éjszakázunk a reptéren mert már 22 óra volt. Szerencsére Feri barátja neten elrendezett nekünk mindent. De átrakatni csak következő vasárnapra tudtuk volna mert minden járat fullon volt. Igy maradtunk és majd húsvétig hazamegyünk valamikor.
Pihiztünk még két napot Londonba majd hazafele a vasutállomáson kiderült egész nap egy vonatot töröltek és mily meglepő hogy a miénk volt az :) de szerencsére a másikra még felfértünk.

2 megjegyzés:

AndiLeila írta...

ÓÓÓÓ nagyon sajnálom:(((.

Áldott Békés Karácsonyt kívánunk nektek!!
Puszik

írta...

Kár, hogy így alakult és nem tudunk találkozni itthon, de legyen így is szép a karácsonyotok!;)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése