2010. december 15., szerda

Christmas party

Eljött a bölcsis buli napja :)
Aliz odaérkezésünk után egy picit görbitette a száját azt hitte csak ő marad. Aztán hamar felszabadult és futott játszadozni, persze mindig hozott nekem valamit a konyhából :) majd táncoltunk, sokat nem mert inkább más játékok kötötték le. Átmentünk a  másik szobába ahol énekeltek ami előszőr tetszett Aliznak, de a végére teljesen odalett. Majdnem elaludt :D
De szerencsére megérkezett a Mikulás!!!!! Aliz már futott is oda hozzá, meg akarta ajándékozni azzal a játékkal ami épp nála volt. Mikor leült a Télapó elsőként ment oda hozzá jól megcsodálta, az ölébe nem ült, de nem félt tőle.
Végül jól megebédelt és hazafele el is aludt a kocsiba :)

Egy kis főzés


Tánc

Várja a mikulást hogy oda adja neki az ajándékot :)



Ebéd

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése