2010. december 6., hétfő

Ismét bölcsi

A mai nap talán egy fordulópont volt Aliz számára. Reggel bementem vele reggelizni mert még mindig nem fogadta el az ételt. Előszőr nem kellett neki de ahogy látta nekem mennyire izlik megjött az étvágya és egy jót reggelizett :)
Majd futott a többi gyerekkel át a másik szobába játszani, úgy kellett utána szólnom, hogy gyere vissza pusziért mert Anya elmegy. Ekkor persze jött a sirás ( de az rosszabb lett volna neki ha csak úgy eltünök) azért sikerült hamar megnyugtatni egész délelőtt nagyon jól érezte magát csak akkor sirt mikor pelus csere volt meg amikor menni kellett ebédelni. Nem ült le a többiekkel viszont Emma hamar megnyugtatta kérte a babakocsiját beleültették és igy az EGÉSZ ebédet megette :)
A mai dalolásnál Aliz is becsatlakozott ( amit eddig nem tett meg hanem nekünk otthon mutatta meg hogy is csinálták) a legtöbb dalocskát ő is elmutogatta a gondozónénikkel!!!!
És ami talán a legnagyobb változás egész nap nem kérte a cumiját akkor sem ha sirt!!!!! Eddig mindig a szájában volt a bölcsibe! Igaz sosem jegyezték meg nekünk de mi külön kértük, hogy ne vegyék el tőle. Kérdezzék meg hogy oda e adja de ha nem akkor maradjon nála. 1 hónap cumis bölcsi után első nap cumi nélkül! JUHÉJ!
Reméljük továbbra is ilyen jól haladunk és egyre kevésbé kell emlitést tennem a bölcsiről :D

1 megjegyzés:

BeneKaland írta...

Én nagyon drukkolok!! Jól haladtok tényleg! Sok erőt! :)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése