2011. március 6., vasárnap

Inkább bugyi

Azt hiszem eljött ez az idő :)
Egy két pisi a bilibe eddig is volt, de most pénteken a betegsége ellenére délután nem kérte a pelust. 5 órát volt nélküle ezalatt 3 pisi volt és mindegyik a bilibe. Igaz mikor futott a bincihez egy pár csepp elcsurgott, de ez a legkevesebb :D
Szombaton nem volt pelus nélkül az ágyból is alig kelt ki szegényem :(
Ma délelőtt ismét kérte hogy vegyük le. Mikor úgy érezte pisilni kell ment és szólt hogy segítseg lehúzni a naciját :) Majd a délutáni alvásnál úgy elfelejtettem hogy nincs rajta hogy anélkül aludt 2 órát. Szerencsére nem folyt be semmi és mikor felkelt még 20 percig bírta akkor szállt le az ágyról pisilni.
Nemrég mikor rácsücsült láttam rajta hogy kakilni kell így magára hagytam. Nézte a mesét majd kb 40 perces binci ülés után egy nagyon szépet produkált bele :)
Nem győzöm puszilgatni meg dicsérni :D
Majd még leirom hogy is haladunk, de nem hiszem hogy ezután gond lenne!!!! De ha ismét pelust szeretne majd az sem lesz gond :D
Sosem zavart hogy még pelusos, de azért most nagyon jól esik hogy eljött ez a nap! Megérett a bilire erőltetés nélkül!!!!!! Nagyon büszke vagyok rá!!!! (Mint minden anyuka a saját gyermekére :D )

Mint feljebb írtam beteg! Két napig lázas volt tegnap elég magas is volt neki. Mikor ment fel a láza remegett egész testébe. Étvágya nem volt ma már jobb neki de még nem tökéletes.
Holnap megy orvoshoz a bölcsit kihagyjuk hétfőn!!!!

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Gratulálok a produkcióhoz! Nagyon jó a hozzáállásod, hogy hagyod "folyni" a maga útján a dolgot!!!
Gyors gyógyulást kívánok!!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése