2011. március 23., szerda

Hazafele

 Most már biztos hogy megyünk haza végleg áprilisba :) És ami a legfontosabb hogy az egész család. Nem kell elválnunk egymástól. Én nagyon örülök neki, Alíznak is említettem a válasza ez volt: -Mama énekli majd mindig Ici picit (Ici pici mese)
Hát sokáig nem voltunk itt kint…..hosszútávon biztos hogy sokkal stabilabb anyagi háttérrel rendelkeztünk volna mint így hogy hazamegyünk, de nem hinném hogy valaha is bánni fogjuk ezt a döntést.
Persze jó itt kint anyagilag (bár így hogy 1 fizetés volt annyira sok plusz nem maradt meg és annak a nagy része meg elment a repülésre) de nehéz…..beilleszkedni, megszokni az embereket (akik sokszor elég furik) de szerencsére a legtöbb kedves(nek mutatja magát) a nyelv tanulás is haladt jól, de amit tudok még mindig nagyon nagyon kevés :(
A gyerek orvosi ellátásról inkább már nem is írok semmit. Tömören az én véleményem: ROSSZ

Szombat óta ketten vagyunk Alízal, de szerencsére az idő nekünk kedvez nagyon kellemes meleg van.
Alízt elkapta a tavaszi zsongás. Pörög reggeltől estig. (szó szerint)
7 körül kel és este kb 7-ig nem is alszik. Ha elfárad mikor alvás idő lenne akkor elfekszik kb 1 órára aztán pörög tovább.
Tegnap sokat sétáltunk 5 órát lent voltunk (jó korán útnak indultunk) alig ült a babakocsiba végig szedegette a virágokat, faágat, követ, bogarakat piszkálta :D alig tudtam vele megbeszélni hogy most már menni kell haza.
Egy kis fekvés után menni akart megint.
A napok nagy részét szerencsére már a levegőn tölthetjük, nem kell sietni haza.

Nagyon kis beszédes, főleg ha utasítani szeretne ;)

Bilizéssel is jól haladunk. Ha van rajta ruha akkor “ pisi balesetek” még mindig vannak, de van hogy kér pelust, de nem pisil bele csak gondolom megnyugtatja. (nagyon tud reklamálni ha pisis a ruhája :D )
Ma elvoltunk játszótéren itthon nem egyezett bele a pelusba így anélkül mentünk, de váltoruha mint mindig most is volt nálam. Odaérkezés után nem sokkal be is folyt neki a pisi….szólt, de már nem bírta visszatartani. Mondtam neki hogy már csak az a nadrág van amit ráadok így vagy pelus vagy pedig időbe szólnia kellene mert ha befolyik a pisi haza kell mennünk nehogy megfázzon.
Játszadozott tovább egyszer csak mondja : Anya kakilni kell, de már fogta a popsiját!!!
Gondoltam magamba de jó!!! Pisi a fűben még elfogadható, na de kaki :O Így gyors pelus….mikor végzett szólt is hogy vegyük le.

2 megjegyzés:

BeneKaland írta...

örülök, hogy hazajöttök, legalább a két dumaláda többet lesz együtt, és mi is tudunk sokat talizni...sok puszi, tartsatok ki erre a kis időre :)

Adrienn írta...

Most reklamáltam a bejegyzést!:)))

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése