2011. március 8., kedd

Gyógyulgat

Lassan, de azért gyógyulgat Alíz, reméljük hétvégére már elfelejthetjük ezt a pár napot.
Torka csúnya, tüdeje sem a legtisztább :( így kapott antibiotikumot.
Amilyen tünetei voltak én leginkább influenzára gondolok.
Itt egy leirás róla:
- Melyek az új típusú influenza tünetei?
- A megbetegedés általában az influenza szokásos, jellegzetes tüneteivel jár, és szövődmény nélkül, magától gyógyul. A betegség hirtelen kezdődik, a leggyakrabban észlelt tünetei: hőemelkedés, láz, de akár ezek nélkül is jelentkezhet köhögés, torokfájás, orrdugulás, orrfolyás, izomfájdalom, fejfájás, fáradtság, hidegrázás. A légúti tünetek mellett esetenként gyomor-bélrendszeri tünetek is előfordulhatnak, pl. hasmenés, hányinger, hányás.


- Mennyi a betegség lappangási ideje?
- A betegség lappangási ideje általában 1-4 nap, maximum 7 nap.

Nahát ezek közül a hasmenés-hányáson kívül minden volt Alíznak is meg a Ferinek is :(

Bilizés megyeget :)
Tegnap pelus nap volt. Ma levetette már reggel. Ügyesen ment mindig ha kellett neki. Aztán délutáni alvás előtt megint nem rakhattam rá pelust, így mikor elaludt "pisibiztosítottam" alatta az ágyat :)
2 órát aludt de nem csúrgatott oda majd hirtelen kelt fel és ezt mondta : -PISI!!!!  tudtam hogy nagyon kellhet neki mire felkelne már becsurrana így gyors ráültettem és csak folyt és folyt... Én úgy gondolom arra ébredt meg hogy kell neki pisilni!!!!!
Majd egy picit később nagy hével futott a bincire és egy picit félre ült és bevágta a popsiját. Na hát ez annyira nem tetszett neki hogy mérgesen mondta pelust Alíznak!!!
Majd meglátjuk mennyi ideig fog haragudni a bilire :D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jobbulást!

Adrienn írta...

Gyógyuljatok, és béküljön ki Alíz a bilivel! Még jól jöhet a barátság!!:)))

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése