2011. február 24., csütörtök

Pár nap....

...ami elég várakozós :S
Hétfőn szóltak a bölcsibe, hogy van bárányhimlő, majd kedden Apa kezdett lebetegedni annyira hogy szerdán alig kelt fel. Tünetek alapján influenza.
Így most csak reméljük hogy Alízt messze elkerülik a bacik :) Igaz még egy picit náthás szegényem :(
Szedjük a vitamint isszuk a rendes citromnak a levét (Alíznak a gyümilevébe keverem bele) és várunk :)

MÁS:
A hétvégi játszótéri kaland óta minden nap menni szeretne, de az idő sajnos nem nagyon kedvez nekünk, de azért valamit mindig kitalálunk.
Tegnap elmentünk egy jó kis saras erdei sétára, ami nagyon tetszett  neki mert eddig csak pocsolyában ugrándozott sárban nem :) Végig szitált az eső de nem volt vészes. A túránk végén el kellett menni megnézni a játszóteret hogy tényleg minden vizes-e. Főleg a hinta!!! :D

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Ezért ilyen edzett!!! Nem cukorból van, igaz???

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése