2011. február 10., csütörtök

Mindenféle

Megvolt a két éves státusz. Nem védőnőnél voltunk hanem aki kijár foglalkozni Alízal ő nézte meg mit is tudunk. Meg lett dicsére nagyon :D

Pár dolog Alízról:
Még mindig nem hajlandó pohárból inni :S Mikor jó hangulatban van akkor kissebb méretűvel simán megy neki, de egyébként elutasítja! Erőltetni nem fogom!!! Ha valakinek van valami jó kis ötlete szívesen fogadom :D
Pelus még mindig kell neki egy jó darabig még így lesz.
Aranyosan beszél már. Sokszor angol szavak is belekerülnek a mondataiba :)
Puzzle jól megy neki! Az is amikor egy képet kell kirakni meg az is amikor több ugyan olyan dolog van a táblán de mindegyik csak egy helyre jó mert az egyik kisebb a másik nagyobb, más egy picit a formájuk stb....remélem azért érthető voltam :)
Mindhármunk nevét tudja.
Ha kell neki valami kéri!!! "kell" "kell nekem"  "kérem"
Hatalmas cuppanos puszikat ad :D
Ha szeret valakit-valamit általában mondja is, hogy -szeretem..... vagy -úgy imádom.......
Kaki! Van hogy eltitkolja :) de van hogy fut oda -Anya kiteréljük a kakimat!!!!
Most csak is egy plüss a vau kutyus van. Nagyon kötődik hozzá. Együtt mennek fürödni együtt esznek :D
Ha valami rosszagásog csinál Alíz van hogy a Vaura fogja. Pl. Nemrég leborította az építőkockákat az asztalról majd így szól: -Vau miért tetted? Miért csináltad!!! Tudod, hogy nem szabad! Ajaj-ajaj :D
ha keresek valamit ő is elkezdi keresni és mondja: - azt hiszem láttam a.......  vagy  - hol is láttam a .......  olyan kis drága!
Nappali alvás hát mostanság elég ritka. De szerencsére nem nyügös nappal teljesen jól elvan estig. Igaz ilyenkor 7-8-fele már alszik de így sem kel korán 8-9-fele! Viszont ha alszik akár csak egy keveset is 10 előtt nem alszunk!

4 megjegyzés:

BeneKaland írta...

A bölcsibe megtanulja...Bene is azóta iszik pohárból...
Nagyon aranyosak a képek, szépek vagytok!
puszi

Névtelen írta...

Vegyetek együtt egy "varázspoharat", ő válassza ki, te pedig találj ki hozzá valami történetet. pl: ez olyan pohár, ha ebből iszol, akkor mindig fini lesz és gyorsabban nősz tőle. Vagy valami hasonló. Nekem volt kiskoromban "varázsfésűm" az sose húzta a hajamat, ha nagyi fésült és mindig szép lett tőle a hajam!:)

írta...

Szuper képek, végre látni a bébiszittert is...!:)))

Adrienn írta...

Alíz nagyon ügyes, és minden rendben van körülötte. Ami ma nem megy, holnap magától akarja majd! A pohár, a pelus..mind, mind elmarad majd, hisz nem volt még olyan felnőtt, aki cumisüvegből, pelenkásan ivott volna:))
A cumisüveg, egy kellemes dolog neki, amihez ragaszkodik, amit megszokott, és nem kizárólag a szomjúság csillapítására szolgál!
Az alvás is rendben van! Ő már csak tudja, mikor álmos!:))))
Nagyon édesek vagytok...

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése