2011. február 7., hétfő

Metro

Apa minden héten legalább kétszer kap ajándékot Alíztól :)
Sulis napokon hozok haza metro újságot amiben rengeteg kép van (kutya, telefon, mesefigura) amiket gondosan kiválogatunk majd kivágjuk és felragasztjuk egy papírra. Mikor Apa hazaér munkából már lázasan várja Alíz az ajtóba hogy oda adhassa neki a saját készítésű meglepetést :) Átadáskor persze el is mondja apának mik vannak a képeken!

Képek! Hát most ismét nem tudok felrakni valahogy nem készítettünk mostanság. De azt hiszem jó lesz bepótolni :)

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Milyen érdekes! Alberttel a napokban, pont ezt találtuk ki!:))) Aztán elmaradt, mert, mint írtam a blogban, egy csomó más elvitte az időnket!:)))
De ragyogó , egyszerű, és nagyszerű ötlet!!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése