2011. november 2., szerda

Megérkezett...

....hétfőn Alíz új ágya!
Nagyon tetszik neki, már első délután aludt rajta egy jót.
Mikor felkelt szólt hogy pisilnie kell. Elindultam felkapcsolni a wc-be a villanyt, de csak nem jött. Visszamentem hát éppen ágyazott be :) Első mutatás után tudta hogy is kell felnyitni majd lecsukni!

Délutáni pihi:

Sokszor azt gondolom fodrász lesz a csajszimból :D Rendszeresen (min. hetente 1-szer) levágja a hajam az orvosis ollójával. Olyan kis profin elmondja éppen hol milyenre vágja, majd következik a szárítás szintén saját hajszárítóval, és a végén: -Anya kész vagy!!! Nagyon csini lettél!!!

Este kreatívoskodtunk. Készítettünk kutyust pórázzal, ággyal......papírra ragasztottunk felhőt, fát...... készült róla két videó. Egy picit hosszabbak, de ha van kedved nézd meg!!!



4 megjegyzés:

Timi/P-E anyuja írta...

Szuper az ágyikó!
És milyen ügyes, hogy már beágyaz! Mindenben ilyen gondos, elpakolós?
Mert akkor nagyon ügyes csajszi! Nekem úgy kell küzdenem Pannussal, hogy tegyünk rendet.

Kreatívkodásban is nagyon ügyes!!!
Milyen nagy már! :D

Becsi írta...

Mindig meglepődök,hogy milyen ügyes és okos kislányod van!:)Ilyenkor ellenőrzöm is magam,hogy biztos annyi idős amennyire emlékszem:)))
Az ágy is nagyon jól néz ki!

Anett írta...

Köszi nektek a kedves szavakat :)

Általában ilyen gondoskodó-mindent elpakoló, kivétel ha nyűgös vagy épp csak ellenkezni szeretne velem :D

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Sziasztok!
Nagyon edes a kis Alice agya,nagyon csajos,es nagyon kenyelmes lehet.Nagyon edes a videokon,jo nagy rumli lehetett a vegen.Szepeket alkotattok .puszika

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése