2011. november 6., vasárnap

Hétvége

Új féle játékot kezdett el Alíz. Épített Apával egy házat majd odavitte a törpöket, Dóra és barátait majd mindig megfogott egyet és annak a nevében beszélt a többiekhez :)
Pl. Sziasztok palacsinta törp (hami) vagyok. Szeretnék a barátotok lenni :D Fürödtek is....
Nagyon aranyos volt, annyira belemerült, teljesen kizárta a külvilágot, még azt sem vette észre hogy videózom. De mivel nem is szerettem volna megzavarni így elég messziről sikerült megörökítenem, de azért lehet hallani.



Kb fél éve nem volt kiszínező könyv a kezében, mert akkoriban betelt vele nem kellett neki. Ma vettem egyet. Óriási sikert aratott :) Vagy egy fél órát csak akkor hallottuk a hangját ha kommentelte mit is színez ki!

Délután takarítottam. Előmaradt a szemeteszsák csomag. Észrevette, odahozta hozzám: Anya te  huncutkodtál mert itt hagytad a szemetes zsákot. Helyére kell tenni!!!!!

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon ugyes ez a lanyka.edesen jatszik es milyen szep hangja van.Jo dumai vannak ahogy lattom.puszika

Évi írta...

Nagyon aranyos Aliz, Bene az autóival megy ide oda, és most már mindegyiknek van párja, barátja, anyája, apája, épp ami tetszik... ezekkel játszik szerepjátékot! Jó a videó!! puszi

Adrienn írta...

Mert olyan álmodozó!:)))
Nagyon édes, hogy felveszi a szerepeket!!!!
És a megjegyzései...!
Mindent kifejez már szóban is, amit tesz, amit lát, amit szeretne....

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése