2011. november 20., vasárnap

Mindenféle

Azt hiszem egyre inkább kezd megbarátkozni a babákkal :) Igaz csak kettő van neki egy igen pici meg egy Barbie féle de mikor olyan a kedve akkor órákig eljátszik velük. Ma  Barbiet gondozta :) épített neki kádat, ágyat, tv-t, mosogatót. Levetköztette-felöltöztette majd végül közölte velem hogy kell készíteni neki cipőt nadrágot meg pulóvert mert csak egy szem szoknyája van szegény babának :D :D


Imádom mikor becézget engem. Többek között: Anyuci, Anyucika, Anyácska...sosem mondtuk neki így, de nagyon édes!!

Úgy egy hete voltunk Benénél, de csak Anyukája Évi volt otthon. Alíz kipróbálta Bene létrás wc szűkítőjét, majd nem is emlegette egészen tegnap délutánig, ugyan is épp Pötyi plüss kutyussal játszott. Egyszer csak fut ki vele: Anya pisilni kakilni kell Pötyinek!!! Hozom a létrás szűkítőjét. Kérdem honnan van, milyen az? (hirtelen nem kapcsoltam) válasz: Benétől kapta :)
Van egy videó is amibe beleszőtte Bucó, Szetti, Tacsit is.
Aki nem ismerné:

És a videó:
(Falat hátul ne nézzétek mert éppen tapétázás készületeiben vagyunk...reméljük most már a héten vége lesz)


Ha valami nem tetszik neki, szól. Pl.
Bele szerette volna tenni a szennyestartóba a ruciját, de nem fért oda mert a pici széke oda volt tolva az ajtóhoz, amit én tettem oda.
Rámnéz: Anya! Nem tudom eltenni a ruhát mert mindig oda rakod a széket!!!! Miért?? Kész voltam :)
Pakoltam és a kis asztaláról valahogy az ágy mellé került a zsepi. Észrevette. Anya!!!! Miért raktad a földre? Nem itt van a helye. Rakjuk el!!!!
Még mindig ez a jelmondata: Rend a lelke mindennek!!!

Pár kép:
Plaza:

 Kutyussal meg kell beszélni a fontos dolgokat. Általában nála van mindig ez a telefon. Ha kérdem miért is kell elvinni?  Válasz:  Lehet felhív a kutyus!!!!


2 megjegyzés:

Boricsné B. Ildikó írta...

Szia!
Nagyon szép a képeken, és ez a rendszeretet hmmm.....igazi kis háziasszony:-D!

Évi írta...

Na, újabb próba...
Szóval, Bene is szeret minket kérdőre vonni, hamar tanulnak! Jók a képek nagyon, és örülök, hogy meg lettünk emlegetve :)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése