2011. október 28., péntek

Mai édes mondatok :)

Sétáltunk hazafele a plázából közben énekelgettük a hajó,hajó a Dunán..... Egyszer csak megállt, rám nézett átölelte a lábam és ezt mondta: -Hát ez csodálatos ahogy énekled!!!!!

Mikor hazaértünk megkért hogy építsünk autópályát. Mondtam neki egy perc csak hozok inni valót. Felpattant :
-Anya te csak üljél le pihenni, majd én hozok be neked!!!  Mama öntött a pohárba ő pedig oda hozta!

Van mikor csak úgy átölel és mondja: -Anya szeretlek!

Minden nap figyel rám, mint ahogy én is Ő rá!  A legédesebb csajszi a világon!!!! IMÁDOM!

Most, hogy hűvösebbek a napok legtöbbször sétával töltjük a délutánokat. Rengeteg dolog van amit fel tud fedezni-gyűjteni (sárguló falevél, gesztenye, lehullott virágszirom, faág, és még sorolhatnám) így nem is hiányolja a játszóteret.

Folyt. köv. a napokban ;P

3 megjegyzés:

Adrienn írta...

Ezek a csodálatos visszajelzések a Te szeretetedre és törődésedre, odafigyelésedre, tulajdonképpen a jutalmad, ami a legértékesebb a világon!! Főleg, a legjobban kamatozik!!!:))))

Becsi írta...

Tényleg fantasztikus kis csaj:)Ennyi idősen ilyeneket mondani, látszik,hogy jól csinálod, amit csinálsz :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Cuki lehet ez a kis Alice ahogy ilyeneket mond.puszika

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése