2011. április 8., péntek

Nyárias napok

3 napja csak melegszik az idő (1 hét eső után) ma már annyira kellemes volt hogy kb 10-18 óráig szandi, pólóba lehetett lenni. Olyan nyári melegnek lehet már érezni. Nem tudom meddig fog tartani, de remélem minél tovább!!
Alíz is nagyon örül neki mert csak ebédelni meg pihenni jövünk haza :)
Felfedezünk mindent a környéken. Főleg a bogarakat :)
Ma délelőtt Apa is velünk tartott. Alíz el sem mozdult mellőle. Apa gyere, Apa szedjünk virágot, piszkáljunk hangyát...játszótéren gyere csúszdázzunk... Feri örült hogy végre Apás délelőtt van :D
Holnapra egy kirándulást tervezünk, erdőbe majd elmegyünk egy homokozós játszótérre (sajnos itt nincsenek talán 30km-ként EGY :( található)

Egyre inkább itt a kérdezős korszak :)
Eddig is kérdezgetett, de mostanság!
Egy képet akár 20 percig is nézegetünk. Közbeni kérdés: -Anya mi ez? Mondom neki. Válasz: - Anya és ez mi?  :D
Ha dolgozgatok valamit és nem látja vagy nem tudja: -Anya mit csinálsz?

A végére pár fotó Apával. Sajnos a szép képet készítő telefon már nem igzán működik, de azért ezek is jók!
A lényeg, hogy meg van örökítve :)




1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Nagyon kellemes napototok volt, és remélem a kiránduláshoz is marad a jó idő! Alíz kíváncsisága, sok kérdése pedig fejleszti a kis elméjét!:)))))
A képek így is visszaadták a jó hangulatot!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése