2011. április 10., vasárnap

Hétvége....

...ami nagyon kellemesen telt. Örülök hogy sikerült ez a kirándulás még a hazautazásunk előtt. Tavaly nyár vége óta nem jártunk Pontypriddbe gyalog. Ez egy egésznapos program volt szombaton, ami Alíznak nagyon tetszett. Rengeteget futkározott az erdőbe, két játszótéren is voltunk. Fél hétkor kelt reggel, ennek ellenére délután 4-kor úgy aludt csak el hogy egy számára unalmasabb (házak) részre értünk :)
Rengetegen voltak mind a városba mind a játszótéren amihez egy hatalmas park is tartozik. Alíz elszokott a "városi" élettől kellett egy kis idő még feloldódott. :)
Ma "csak" a környéken voltunk, de így is nagyon jól telt a nap!!!!

Sikerült jobb minőségben felvennem a csip, csip csókát :D
Íme a videó:



Hétvégi képek:

Galamb kergetés

 Ott van egy.....(már nem emlékszem :D )





1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Szerencsére, nem zavart semmi időjárási probléma! Szorítottam nektek!
Látszik a képeken, hogy Alíz, milyen jól érezte magát!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése