2011. április 27., szerda

Hazaút

Vasárnap éjjel végre hazaértünk. Mint eddig minden utunk ez sem telt el "kaland" nélkül, amit mi nem annyira élveztünk :(
Reggel első utunk egy órás séta volt. 20 perc után elhagytuk a 25kg-os bőrönd egyik kerekét :S
Leolvadt :(  Szerencsénkre nem egyszerre az összes így utána pár percenként hűtöttük a többit, hogy a vasútig kibírja. (ennyit a nem igazán olcsó bőrönd minőségéről :( )
Alíz mint mindig most is nagyon jól viselte az utat kivétel az autózást. Sötét volt Alíz fáradt (este fél 10-kor indultunk) így sirdogált kb 1 órát mikor kanyarodott a kocsi. Győr fényei nyugtatták meg ott el is aludt.

Nagyon tetszik neki itt, de azért megviselte ez az egész, utazás a sok ember akivel eddig találkozott....kell egy kis idő még belerázódik. Próbálok mindent megtenni hogy minél könnyebben menjen neki.

Élvezi hogy minden nap mehet homokozós játszótérre.
Benének is nagyon örült, hétfő óta emlegeti mindig, kérdezi mikor láthtja már :)

Most már megpróbálok fotózni is hogy legyenek képek is Alízról!

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Elég szűk a beszámoló!:)) Még egy csomó kérdésem lenne!!!
Azt sem értem, hol kellett 1 órát gyalogolni és miért? Mikor indultatok? Na, majd lebeszélgetjük!!!Lényeg, hogy mindenki jól van, lassan visszailleszkedik, és lehet fotózkodni!!!Üdv. Nektek itthon!!!:))

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése