2010. augusztus 29., vasárnap

Alvás

Szerencsére nem panaszkodhatom mert jó alvókája van Aliznak. Akkor vannak nehezebb éjszakáink ha törik át egy fogacska.

Mostanság vannak olyan napok,hogy időbe elalszik este reggel viszon 9-10-kor kel na akkor legtöbbször délután nem alszik el csak mese nézéssel pihizik egy órát kb és utána estig virgonckodik!

Mikor kijöttünk Angliába az első pár héten voltak egy kis alvászavarok,végre apával lehetett+teljesen új környezet! Akkoriban a szopik száma sem volt kevés egy nap! De szerencsére tul tette magát ezen és most minden rendben van.

Sőt nemrég észre vettük,hogy beszél álmában :) olyan aranyos olyankor!

Valamelyik nap reggel álmában mondogatta,hogy mama-mama! Biztos eszébe jutott neki :( Mert hát ugye mamával,papával még pár hónapig nem fog találkozni sajnos! Pedig nagyon szereti őket!!!! Ha az utcán meglát valakit bottal ami mamának is van mindig el akarja venni :)

Rakok fel képet :


0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése