2010. augusztus 29., vasárnap

Hiszti

Egy hete kezdte el pár napig volt erőteljesebb aztán most már azért csillapodott mert elmagyaráztam neki, hogy "anya addig nem érti mit szeretnél amig sirsz, viszont ha szépen kéred akkor igen."
Lehet ez csak ilyen átmeneti dolog mert ugye jönnek a szemfogak és elég rossz napok vannak miatta egyik foga sem viselte meg ennyire. Hát majd meglátjuk!
Nem dobálja magát a földre, nincs harapás, nincs ütés, viszont ha valami nem sikerül neki vagy nem megyünk egyből mikor kéri akkor jön a "sirás" persze könnyek nélkül!
Nem tudom ez már a dackorszak kezdete-e ami ugye minden gyereknél eljön! Hát megpróbálom a legjobban és nyugodtan kezelni ezeket a kilengéseket. Akkor talán hamar túl leszünk rajta :)

0 megjegyzés:

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése