2012. január 15., vasárnap

Ideértem :)

Alíz már pénteken megkezdte a hétvégi pihenést. Egy kicsit náthás lett. Eddig úgy néz ki orrfolyással megúsztuk...
Az idő viszont nem kedvezett nekünk így 2 napig sehova ma meg talán 30 percet voltunk lent :S Már elég nehezen viseljük....próbálok mindig valami újat kitalálni, de azért vannak percek mikor nem tudja mihez is kezdjen :)

Kipróbáltuk a házi gyurmát mi is:




Nagy siker még 3 nap után is. Mindig készít valami finomat belőle!

Ma délután az ujjfestést próbáltuk ami átment testfestéssé :) :) ez is tetszett neki, csak az nem mikor kezdett száradni a testén a lisztes víz :-P....





...ekkor ment pancsiba és ott folytatta a festést a kádon:

Kreatív "tanulás" sem maradt el:


A legújabb kutyus, aki tegnap este kopogott az ajtón:


Morci rám :)

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon tunderi Aliz,nagyon klasz szine lett a gyurmatoknak,sajnos en sehol semkaptamsemmi szinesito port igy kakaoval keszitettem.Barna lett de imadjak a lanyok.Aliz de edes ahogy jatszik,fest es kreativkodik,anya voltmit takaritsal utana.puszi

Boricsné B. Ildikó írta...

Milyen kreatívak vagytok:)! Látszik, h mennyire élvezi, tök szuper! De megértem, hogy már vágytok ki a szabadba! Nálunk is nemrég volt ez az orrfolyós köhögősdi:)Jobbulást!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése