2012. január 8., vasárnap

Hétvége

Valahogy mindig kimarad ezért most ezzel kezdeném a bejegyzést :)
Nagyon szépen ki tudja mondani az "r" betűt!!!

Jaaaajjjj nagyon várjuk már a tavaszt... amikor nem leszünk ennyire beszorítva a lakásba :( Rossz mert mire átlagba hazaérek a munkából (16:30) sötétedik, még hidegebb van :S hova mehetnénk már olyankor???
Amennyire lehet kihasználjuk ilyenkor is egy 10 percre a játszóteret, vagy csak sétálunk!
De addig is próbálunk új játékokat kitalálni ne unatkozzon.
Legújabb:
Apa talált nagyon-nagyon sok befőttes gumit. Mindenféle szín van benne. Ezekből készítünk figurákat. Egymásmellé rakva a gumikat. Egyszerű, de mulatságos játék. Ha ehhez nincsen kedve akkor tésztát készít belőle..... :)

Az egyik legkisebb kutyusa elkísért minket a játszótérre. Mindent megmutatott neki Alíz. A képeken leginkább csak Alíz látszik :)



Tegnap reggel elindultunk a "felszállós" játszótérre, útközben Apa kitalálta, hogy menjünk inkább a Csatár-Hegyi Kilátóhoz.  ITT olvashattok róla. Alíz még nem járt ott, nagyon tetszett neki, főleg a kilátás :) A magasban kissé szeles volt az idő...




És a végére még egy kép

3 megjegyzés:

Boldog Mami írta...

Bár kevés időt tudtok a szabadban tölteni, olyankor szemmel láthatóan nagyon jól kihasználjátok a lehetőséget. Tündér kicsi lány!
Gratulálok az R-betűhöz! :)
Rami

Évi írta...

Az utolsó kép nagyon jó, így még könnyebb lesz a hallásvizsgálat :) bocsi h erről írok, de mire tal elfelejteném.puszi

Anett írta...

Rami
Köszi szépen :)

Évi
A fejhallgató nem véletlen....már mindent próbáltunk ami lesz a státuszon. Jobb felkészíteni!!!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése