2012. augusztus 5., vasárnap

Edzés :P

Eltelt a bölcsi első hete. Várta, de azért lelkileg egy picit megviselte, hisz olyan sokáig itthon volt velem-velünk. De most nagyon boldog hisz egy hétig újra együtt leszünk egész nap, ráadásul a Balatonon :D

3 hét alatt és most hétvégén is voltak nehézségek a délutáni alvás megkezdésénél. Nem az a probléma, hogy nem lenne fáradt (bizonyítja ezt ha nem alszik tiszta zizi este fele) hanem egyszerűen nincs ideje rá :) Örül, hogy itthon van és inkább játszadozna....Persze ha elalszik akkor 2 óra alvás után sem ébred magától, általában én ébresztem 3 fele.

Nagyon sok esetben saját maga készíti el a frizuráját. Igaz van mikor kis torzomborzi lesz mire végez, de így is olyan édes hisz Ő készítette. 
Szereti a csatokat, díszeket, láncokat, karkötőket....szóval mindent amitől még csajosabb lesz :D

Ezen a képen egy rózsaszín hajtincs van az egyik oldalon, a másikon (nem látszik sajnos) egy kis pillangós lógós hajdísz. És hozzá egy zsivány mosoly ;)

Játszóterezés mellett nagy kedvenc mostanság a "felnőtt játszótér"  Veszprémbe és a strandon is van. Már profin használja egy-kettőt. 
Íme egy kis videó miről is beszélek:



Olyan könnyedén "tekeri" pedig ilyen pici lábbal nem is olyan egyszerű...



Jó ideje szeret boltosat játszani, ezért nemrég kapott egy pénztárgépet, játékpénzzel. Legtöbbször Ő a vásárló és nekem kell a pénztárgépet kezelni. (Ő csak költ :D :D ) de így is jó kis játék!!!

Olyan szépen tudja már magát kifejezni....mikor nagyon belemerül a magyarázásba, még a pici ujját is a magasba emeli.
Egyre többször tapasztalom, ha nem sikerül neki valami, akkor mérgesen elmondja nekem (jelezve hogy segítsek) így talán lassan kevesebb lesz az egyből sírok-tombolok reakció, mert megérti hogy így jobb neki is.

Tegnap kérte, hogy mérjem meg a magasságát-súlyát Ő meg az enyémet. Egy picit nőtt, most 103cm és 16,5 kg

1 megjegyzés:

Adrienn írta...

Igazi hölgyike, sőt! Sportlady!:))) Nagyon könnyű lesz a tesóval, mert annyira értelmes Alíz! Jók a videók nagyon! Nálunk is van a szigeten hasonló, majd Alberttel elmegyek! Remélem a pocaklakó és Te is nagyon jól vagytok, és valahogy bírjátok ezt a hőséget!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése