2012. július 27., péntek

Itt a nyári szünet :)

Ez látszik a blog bejegyzéseim sűrűségéből is :)
Nagyon mozgalmas heteken vagyunk túl. Történtek jó és nagyon rossz dolgok is :(

Alíz jelen pillanatban várja is meg nem is a bölcsit ami hétfőn kezdődik újra, de már csak pár hétig és ovis Nagy Lány lesz belőle!!!!

Nemrég voltunk védőnéninél. Elvileg én mentem volna, de Alíz elhozta az egyik kutyusát, így én alig jutottam szóhoz :) Elmondta neki mik történtek a kutyussal, miért fáj a szeme, meg kellene vizsgálni-mérni stb.... Édes volt!!!
Meghallgattuk Pici Tesó szívhangját, aki nem igazán volt együttműködő velünk. Mindig elvándorolt :D Legalább 10 perc kellett mire pár másodpercre sikerült elcsípni....nagyon jó volt hallani. Alíznak is nagyon tetszett!!!
Számomra kicsit fura volt, mert Alíz a pocakomban is olyan nyugodt kislány volt mint most, mindig elsőre sikerült meghallgatni a szívhangot. Sosem "menekült" :D

A régen várt allergia vizsgálaton is túl vagyunk. Ami sajnos semmit nem mutatott ki :( Így amíg a tünetei jelentkeznek évente menni kell kontrollra. Kivétel ha újra befulladna (mint tavasszal) akkor azonnal vissza és kap valami gyógyszert!
Jól viselte annak ellenére, hogy alvás időben mentünk és pengével jó párszor megkarcolták a pici kezét!!!!

Családom nemrég elvesztett egy nagyon szeretett személyt :( :(
Sokat gondolkodtam, hogy is mondjam el Alíznak....próbáltam számára a legérthetőbben, de nem gondoltam, hogy ennyire meg is érti. Egyből sírni kezdett és csak annyit kérdezett: Anya, de miért???? Most már kezdi feldolgozni a pici lelke, és kevésbé érinti érzékenyen ha megemlítjük, de úgy gondolom egy halálesetet sem szabad eltitkolni a gyermek elől, még ha fájdalmas is!!!!

Pár napra meglátogattuk kedves rokonainkat Algyőn :)
Nagyon jól éreztük magunkat.
Alíz sokat játszott Vesztikével (még most is emlegeti) Apa horgászgatott Veszterrel (fogtak jó pár halat)
Vadasparkba is elmentünk, ami nekem nagyon tetszett!!











Alíz nagyon sokat fejlődött (ismét). Erről majd a következő bejegyzésben :)

2 megjegyzés:

Évi írta...

Nagyon jók a képek!! Az utolsó a legjobb :)
A beszámoló is tetszik, jó volt olvasni, a szomorú részt is, mert annak is itt a helye.
Puszi Aliznak!! :)

Évi írta...

Ja és a háttér szuper!!!!!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése