2012. június 6., szerda

Kissé elmaradva :)

Valahogy annyiszor készültem írni, de mindig elmaradt....

Úgy gondolom ideje itt a blogban is írnom egy számunkra fontos és boldog hírről!!
Alíznak kis tesója fog születni, hivatalosan november 29.-én.
Alíz az első perctől fogva nagyon várja, rengeteg mesét olvas neki, simizi-puszilgatja a pocakom. Van mikor táncol-énekel neki :) Este ha látja, hogy nem vagyok jól, megérti, sőt sokszor mondja is, hogy Anya pihenjél csak nyugodtan <3 <3
Rengeteget tervez, hogy fog majd nekem segíteni, mit fog megtanítani neki stb.....
Hasam rohamosan nő, sokkal hamarabb látszódott mint Alízal. Az én kis drágám, sokszor mondja: Anya egyre nagyobb a pocakod, de olyan csini vagy :)

Kis picurka (3 hete készült UH felvétel)

Egy pocakfotó (ez sem a legfrissebb :D )



Az elmúlt időszakban sikeresen begyűjtöttük életünk első kullancsát :( Monoron voltunk a Dédinél. Még ott elvittük orvoshoz, most reménykedem benne, hogy nem volt fertőzött.
Ez az eset tudatosította bennem azt amit azért eddig is tudtam. Nem kell erdő vagy rét ahhoz, hogy ilyen fenevadat össze szedjünk :( Csak a kertben játszottunk!!!! Akár itt a játszótéren is össze szedheti ahol van fű....vagy éppen séta közben!!!!


Gyereknapra kapott egy Kis Királylány könyvet (már régóta fájt érte a pici szíve) Mamától pénzt kapott, így a játékboltban ő választhatott. Egy Bogyó és Babóca hullámkirakóra esett a választás, de nagyon jó döntés volt, azóta is szívesen játszik vele!!!


Mostanság valahogy olyan bátor-minden veszélyeset kipróbálok lett Alíz. (persze ez változó éppen milyen napja van) ez viszont hozza magával a sok esést, sérülést, nadrág szakadásokat :D :D
De a legnagyobb sérülést mégis úgy szedte össze, hogy futni szeretett volna a járólapon és valahogy kicsúszott maga alól a két lába és arccal telibe a földre esett :S Fogínye belilult, szája feldagadt, foga fájt, orra sebes, térde lila lett....

Amennyire szereti a bogarakat, a repkedők annyira meg is tudják rémiszteni :)

Bölcsiben lett egy igazán jó barátnője!!!








1 megjegyzés:

írta...

fiú lesz vagy lány? kérdeztem már?:)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése