2012. május 9., szerda

Vár

Ma délután valahogy elég tanácstalan voltam, hogy hova is mehetnénk. Ezért bölcsi után elindultunk a városba fagyizni, majd ott jött az ötlet, hogy akár elmehetnénk a várba is!!! Idén még nem voltunk. Felkerekedtünk hát Alízal majd a várnál csatlakozott hozzánk Apa és sikerült egy nagyon kellemes délutánt eltöltenünk!!
Igaz volt mikor a szívroham kerülgetett :D :D Ugyanis nem bírom a magasságot, főleg ha Alíz közel van a széléhez...most pedig volt egy párszor ebben részem, de a végén inkább lemaradtam Apától és Alíztól így nem zavartam őket a nyafogásommal :) még ők élvezték a kilátást.
A magasban észrevette Alíz, hogy alattunk van egy csigás szökőkút. Ki sem hagyhattuk már, ezért lementünk.


Este fáradtan de jókedvűen tértünk haza!!!
Még van pár kép ami a Várban és környékén készült:









1 megjegyzés:

Évi írta...

nagyon jók a képek, és valóban jó kis délután volt.
mi csak a központban mozgólépcsőztünk, meg egy kis bolt, és a kis pacsálás a szökőkútban, aztán haza Dávidhoz! Ill a nagy esemény, autómosóban voltunk, huh Bene félt, aztán meg mesélte milyen jó volt!
Nagyon jó minden kép Alizról, kis csini csajszi!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése