2012. április 9., hétfő

Hétvége

Ami nem a legjobban indult. Szerda óta nem ment bölcsibe a köhögés miatt. Majd csütörtök éjjel iszonyú köhögő rohamok törtek rá :(  Fuldokolt, öklendezett...úgy tudott csak valamennyire pihenni, hogy kinyitottam az ablakot meg felpolcoltam a hátát-fejét. Fél ötkor már nem bírt vissza aludni. Elmentünk Doktornénihez aki megállapította, hogy asztmás köhögése van :( :(  Ami összefügg a szem allergiájával.....kaptunk gyógyszert és majd vinnem kell allergia vizsgálatra. VÉGRE!!!!!  Már nagyon régóta viszem állandóan a szeme miatt nem történt semmi...most talán pontot tehetünk az ügy végére mielőtt még rosszabbodna az állapota.
Péntek este sem volt jobb. Csütörtöki élmények miatt, na meg még nem kapott rendesen levegőt nem mert lefeküdni aludni :( Kitaláltam, hogy aludjon a kerek fotelba (amibe ő még kényelmesen tud aludni) nehezen, de azért sikerült neki ülve nyitott ablaknál elaludni. Kétszer háromszor felsírt ha egy picit lejebb feküdt, hogy ültessem fel....végül azért nyugodtabban átaludta az éjszakát. Reggelre szinte teljesen elfeküdt...megébredt észre vette és visítva sírt hogy ültessem fel :S  (rossz élmények)
Szombatra szerencsére használt a gyógyszer és nyugodtan tudtunk pihenni!

HÚSVÉT

Nagy lázban telt a hétvége. Pénteken készítettünk papír hímes tojásokat amit kiragasztottunk az ajtóra a nyuszinak :)

Szombaton sütöttünk, festettünk tojásokat, volt aminek kifújtuk a közepét és fóliát tettünk rá. Egy kosárkába pakolta őket és oda rakta az ajtóhoz a papír tojásokhoz.
Vasárnap délután lement Apával és éppen akkor járt itt a nyuszi. Le volt egy picit törve, hogy nem találkozott vele, de hagyott neki egy levelet (én írtam) amiben megdicsérte a gyönyörű tojásait...és leírta, hogy a lakásban mindenfele elrejtette az ajándékokat.
Na ettől lázba jött és elkezdte keresgélni őket. Jó móka volt és nagyon örült mindennek amit talált, de a kedvenc mégis csak a  lego duplo lett :)

Boldog Nagylány

 Itt azt kellett megörökítenem ahogy Micimackó ássa a fákat :D

Ma a locsolókat várja nagyon :) Apa az biztos hogy piros tojást fog kapni :)

Összességében jól sikerült ez a húsvét. remélem jövőre meg tudjuk oldani, hogy a szabadba keressük meg a meglepetéseket :)

1 megjegyzés:

Évi írta...

Nagyon aranyos Aliz, és nagyon szépeket hozott a nyuszi...nálunk papáéknál volt a szabadban keresgetés, nagyon bejött neki :) Remélem ez a fránya allergia ügy megoldódik hamar.

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése