2011. január 21., péntek

Újra itt

Szerencsére megoldódott a gép probléma és most már van hosszú í betüm is ami nagyon régóta nem volt :D

Alíz múlt héten a bölcsibe ismét össze szedte azt a csúnya köhögős vírust :( Hétfőn elmentünk orvoshoz és végre jó alaposan megvizsgálták, mindent rendben talált a doki csak anyit mondott ez a fajta vírus télen erre fele teljesen megszokott mindennapos :S gyógyszer nem kell csak ha lázas stb... de számomra akkor is borzalmas ez a köhögés!

A napok mennek főleg mióta itt van Szilvi is. Alízka mindig kitalál neki valamit :) persze mindent meg is mutatott neki nehogy másképp csinálja mint anya :D
Igazi kis cserfes kislány nagyon szépen beszél már. Olyan jókat nevetünk rajta mert olyan sztorikat kitalál.
Tegnap este pancsinál a vaukapitány elment iskolába angolt tanulni (mint anya) majd mindig elrepült repülővel mamához vagy a dédimamához!

Most hogy beteg volt rengeteg tejet iszik. Ami számomra nem gond viszont az éjszakai pelusának igen. Szinte minden reggel tiszta pisi a ruhája is :S ha éjjel megébred akkor nincs gond mert gyors csere és reggelig bírja.
Ha továbbra is ennyi tejet fog inni napközbe akkor ki kellene találnom valamit :)

Angol szavak is szépen gyarapodnak. Van amit nem értek na azt jól megjegyzi Alíz és mindig elmondja nekem a szót és így fejezi be...anya nem érti :D

Ha valamit esetleg szétszórva hagyok (tehát nem a helyén van) és nem játék akkor már veszi fel és rakja oda ahova való :)

Este lefekvésnél szokta mondani nekem meg a vau kutyusnak hogy jóéjszakát és már kéri is a puszit :) ha Apa is velünk fekszik le akkor tőle is beszedi a puszit!

Pár kép




2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Ha szabad, 1 köhögés elleni szer, a szomszéd nénitől: karamellizálni kell cukrot, majd vízzel felengedve felforraljuk, és egy filter teát belelógatva, mézzel édesítjük, ha kell még!
Többszörösen tesztelt!!!!!

Anett írta...

Ismerem, de köszi szépen :)
Mézet mindig kap ilyenkor teát viszont kiköpi akármilyen ízü ha meleg ha hideg :)

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése