2012. december 1., szombat

Ferike születése

Mivel Alíz születését is leírtam, így a tesóé sem maradhat ki. Most is mint az előzőnél azt tudom javasolni aki úgy érzi nem szeretné tudni ne olvassa el :D

Korábbi bejegyzéseknél említettem sokszor mennyire nehezen viseltem a napokat....az utolsókat meg pláne! Igaz nem gondoltam, hogy hevesen készül a szervezetem a nagy napra, én csak szokásos derék medence fájdalomnak véltem!!!
Vasárnap:
Iszonyúan fájt a medencém, ha leültem alig bírtam felállni! Mivel a Feri dolgozott így össze kellett szednem magam Alíz miatt. Délelőttöt egy hatalmas sétával töltöttük. Este egyre jobban fájt, de azért megpróbáltam pihenni! Majdnem éjfél volt mire elaludtam! 0 fájásom volt aznap!
Hétfő:
Sokat nem aludtam mert negyed kettőkor egy erős fájásra ébredtem, majd 3 percre rá jött a következő és így szépen be is állt!! Én azt gondoltam biztos csak jósló, így elmentem egy jó meleg zuhanyt venni. De ekkor sem lett jobb sőt!!!! Akkor már tudtam a picurka megunta a pocak életet :)
3 perces fájások nem ritkultak inkább erősebbek lettek, és alig két és fél órával az első fájás után (hajnali 4 fele) elöntött a magzatvíz....akkor hívtuk Anyuékat jöjjenek Alízhoz.
Kórház nagyon közel van, de én már menni alig tudtam. Szülészeten vizsgálat előtt fontosabb volt a papírmunka....így mire megvizsgált az orvos jöttek is a tolófájások. Apás szülés ezzel kilőve :( Kapkodott mindenki körülöttem. Próbálták össze szerelni az ágyat alattam (nem sok sikerrel)  mire az orvos beöltözött a szülésznő segítségével meglett a kis picurka hajnali 5:04 perckor 3500g és 51cm!!!
Nagyon gyors szülés volt (alig 4 óra összesen) de talán pont ezért sokkal jobban fájt :( Minden kórházi előkészítés ami Alíznál volt elmaradt....fájdalomcsillapítót, gázt, egyik szülésnél sem kaptam!
Ferikének az arca bevérzett, de mára már nagyon szépen felszívódott neki :)

Születés után, még bevérzett és bedagadt arcocskával!


3 megjegyzés:

Boricsné B. Ildikó írta...

szia! Nagyon aranyos és szép! Igazi kis harcos. Már nagyon jönni akart, nem kellett a hacacáré::D
Gratulálok mégegyszer.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gratullaunk a iihez,kisfiu es Ferike de szep,nagyon edes.pusizka

Névtelen írta...

Nem semmi! Sietett rendesen kifelé! Én meg bent voltam egy napot és semmi, se fájás, se tágulás! Végül császár!

About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése