2012. május 20., vasárnap

Kedvenc blog

Díjat kaptam Brigitől!! Köszi szépen, hogy gondoltál ránk is :)

A szabályok:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat.
- Ezután gondolkodj el, melyik az az 5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedben, és értesítsd őket, egy hozzászólásban jelölésről. (olyan blogolókat részesítsd előnyben, akiknek 200-nál kevesebb követője van)
- Írj 5 dolgot magadról


Mivel a blogomról nem tudsz másolni- menteni innen letöltheted a képet:

1. Mint talán mindenkinél nekem is a családom az első és legfontosabb!!! Mindennél jobban szeretem a férjem aki mindenben támogat és mellettem áll! Alízt aki számomra a legédesebb csajszi a világon!!! Olyan őszintén ki tudja mutatni a szeretetét-kötődését!!! Pár hónapon belül bővül a kis családunk, nagyon várjuk már!!
2.Szeretek menni minden fele. Mindegy merre csak ne legyünk a lakás 4 fala között!!
3.Kávé nélkül nem élet az életem :D :D Még pocakosan sem tudtam a reggeli kávémról lemondani!!!
4.Alízal szeretek kreatív dolgokat csinálni. Igaz sokszor nem sikerülnek a legjobban, de Alíznak mindig tetszik és számomra ez a lényeg!!
5.Nem eszem meg a színtiszta húsit. Nem vagyok vegetáriánus, de csak akkor eszem meg ha pl. darálva rizzsel, tésztával össze van keverve :) Viszont a Fornettiért rajongok :)

Akiknek tovább szeretném adni a díjat: ÉviAdriennIlcsiBeátaZoltán
Lenne még kit ide tenni, de hát nem lehet :)

2012. május 14., hétfő

A legszebb vers!!!!!!

Anyák napján Alíz meglepett egy gyönyörű versel (másik bejegyzésben már írtam róla) Azóta is sokszor elmondta, de csak nekem!!! Ezért nem is örökítettem még meg! Most hétvégén, eljött a nap mikor ő kérte, hogy vegyem fel videóra. Mikor megnézte, ezt mondta: Anya hát ez nagyon jó!! :)
És valóban, számomra ez a legszebb vers, de csak akkor ha ő mondja el nekem!!!!!!


2012. május 9., szerda

Vár

Ma délután valahogy elég tanácstalan voltam, hogy hova is mehetnénk. Ezért bölcsi után elindultunk a városba fagyizni, majd ott jött az ötlet, hogy akár elmehetnénk a várba is!!! Idén még nem voltunk. Felkerekedtünk hát Alízal majd a várnál csatlakozott hozzánk Apa és sikerült egy nagyon kellemes délutánt eltöltenünk!!
Igaz volt mikor a szívroham kerülgetett :D :D Ugyanis nem bírom a magasságot, főleg ha Alíz közel van a széléhez...most pedig volt egy párszor ebben részem, de a végén inkább lemaradtam Apától és Alíztól így nem zavartam őket a nyafogásommal :) még ők élvezték a kilátást.
A magasban észrevette Alíz, hogy alattunk van egy csigás szökőkút. Ki sem hagyhattuk már, ezért lementünk.


Este fáradtan de jókedvűen tértünk haza!!!
Még van pár kép ami a Várban és környékén készült:









2012. május 6., vasárnap

Mindenféle

Annyi minden történt az elmúlt egy hétben. Volt olyan nap amiről külön szerettem volna írni, de valahogy nem jött össze, így most összefoglalva írok mindenről egy kicsit.

Bár a 4 napos hétvégén nem tudtunk elutazni (Feri dolgozott) elég tartalmasra sikeredett így is :) Többször voltunk a "nagy játszótereken" (Alíz elnevezései) ami nagyon jó volt, sokat játszottunk, sétáltunk, virágokat locsolt...nagyon jól érezte magát :D
Egy délelőttöt az Állatkertben töltöttünk. A legtöbb állatnál hamar odébb álltunk, már csak azért is mert hiába mentünk korán reggel, mégis a hűsben feküdtek elég messze tőlünk :S de ami Alíznak nagy kedvence volt, az az állatsimogató. Vittek be Apával egy zacsi  csemegét, megetették, megsimogatták az állatokat.

Balaton part sem maradhatott ki....délután mentünk, de nagyon meleg volt így is. Térdig megmártóztunk a Balatonba, és nem is volt olyan hideg már a víz :) Majd kimentünk a majálisra, ahol volt egy táncelőadás. Annyira tetszett Alíznak...minden szám végén tapsviharral jelezte tetszését :)

Most péntek-szombat elutaztunk Dédihez, ahonnan nem szívesen jött haza. Ott mindene megvolt amit nagyon szeret....igazi kutyus, udvar,homokozó ahol kedvére ültethet virágokat, tyúkok akiknek gyűjtögetheti a zöldet-kukacot, cserébe tojtak neki pár darab tojást amit ő szedett ki alóluk :) kint lehetett egész nap, Apának segíthetett mindenben! Jöttek Katáék akikkel igazán jót játszottak!!!

Bölcsi utolsó napján kaptam egy képeslapot. Amibe a Gondozónéni írt egy verset, Alíz meg készített bele egy kézlenyomatot!!! Nagyon örültem neki, de főleg annak, hogy ezt a szép verset elmondta, Alíz mikor átadta a képeslapot. Azóta is többször elmondja, de csak nekem senki másnak nem!!!!
Ez az első igazi Anyák napi ajándék tőle (amiben már ő is benne van és érzi-tudja mennyire boldoggá tett vele)

Íme a képeslap:

Pár kép az elmúlt napokról:
















About Me

Fotóm
Anett
„ …meg kell tanulunk, hogy a nevelés fő célja a gyermek kiszabadítása a gyerekszobából. A nevelés nem lehet más, mint az út, amely a gyerekszobából ki-és – bármily fájdalmas legyen is ez a mi számunkra – a szülőktől elvezet. Csak azok a szülők, akik ezt az utat – amely a gyermek számára talán még nehezebb – lehetőleg megkönnyítik, remélhetik, hogy ha gyermekeik felnőnek, ismét találkoznak velük, persze nem mint engedelmes alattvalókkal, hanem mint egyenrangú barátokkal.” (Bálint Alice: A gyermekszoba pszichológiája)
Teljes profil megtekintése